Körülmények

A HELYSZÍN HASZNÁLATA ELŐTT OLVASSA EL A FELTÉTELEKET

Kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket a feltételeket, mielőtt a weboldalt vagy annak szolgáltatásait igénybe venné. A webhely látogatásával vagy használatával, valamint ezen a webhelyen történő vásárlással tudomásul veszi, hogy elfogadja a webhely feltételeit.
A weboldal tartalmának meglátogatásával, megtekintésével vagy a weboldalon történő vásárlással kijelenti és szavatolja, hogy elolvasta, megértette és jogi képességekkel rendelkezik ahhoz, hogy elfogadja őket, és kijelenti, hogy a törvény betartja ezeket a feltételeket. Ha nem fogadja el ezeket a feltételeket, ne használja a weboldalt.
Ezek a feltételek minden termékre érvényesek, amelyeket csak a weboldalon értékesítenek. Az ezen feltételektől való bármely eltérést jóvá kell hagyni. Az összes többi feltétel nem érvényes. Minden fogyasztó, aki ellátogat egy boltba és igénybe veszi annak szolgáltatásait, kivétel nélkül vállalja, hogy betartja az itt meghatározott feltételeket. Ha valaki nem fogadja el ezeket a feltételeket, akkor nem veheti igénybe az áruház szolgáltatásait és az ezzel kapcsolatos tranzakciókat. Rendelés leadásával Ön elfogadja ezeket a feltételeket.

RENDELÉSEK

A megrendeléseket online kell elfogadni a megfelelő rendelési űrlap kitöltésével, amely az online áruházban található. Akkor fogadjuk el megrendelését, ha a megrendeléshez elküldi a szállításhoz szükséges adatokat és a szükséges darabszámot. A megrendelés befejezése után a megrendelés részletei megjelennek a felhasználó képernyőn.

ÁRAK ÉS AKCIÓK

Az összes ár az interneten végleges. Az állandó akciónak köszönhetően az ügyfeleknek lehetőségük van kedvezményt kapni az akcióban szereplő termék árából. A termékek ára előzetes értesítés nélkül változhat. A vevőnek meg kell fizetnie a termék árát, amely a vásárláskor érvényes volt.

SZÁLLÍTÁS

A termék Szlovákia bármely pontjára szállítható. A termékeket futárszolgálattal szállítjuk az Ön által a megrendelőlapon kitöltött címre. Az online áruházban megadott fizetési módot használják. Azokon a területeken, ahol nem lehet futárral elküldeni az árut, a szállítási idő a Slovenská pošta-tól függ. A házhozszállítás minden nap hétvégék és munkaszüneti napok kivételével történik.

ÁRUK VISSZAIGYELÉSE

A visszatérítés vagy lemondás iránti kérelmeket e-mailben küldjük el. Levélben. Az ügyfélnek a kérelemben meg kell adnia a kérelem okát. Fenntartjuk a jogot, hogy ne fogadjuk el a vevő kérését, ha nincs elegendő ok a panaszra.
A visszaküldött terméknek ugyanabban az állapotban kell lennie, mint amelyet átadtak (újnak), bontatlanul és épen - ahogyan az értékesítés előtt megjelent, és az eredeti csomagolásában kell lennie.
Az áru visszaküldése során meg kell adnia annak a személynek a rendelési számát, aki eredetileg megvásárolta a terméket, és akinek adatait a megrendelés tartalmazza.
Az ügyfélnek két esetben van joga a megvásárolt terméket visszaküldeni és annak cseréjét vagy visszatérítését kérni:
1. Vállalkozásunk bizonyított hibája esetén (nem megfelelő terméket vagy minőségi hibával ellátott terméket szállítottak) az ügyfél köteles a terméket a vásárlás napjától számított 10 (tíz) napon belül visszaküldeni. A szállítási költségeket a vevő fizeti.
2. Hacsak az ügyfél a fenti objektív okok miatt nem dönt az áru visszaszállításáról, a vállalat fenntartja a jogot, hogy nem fogadja el a kérést. A panasz kézhezvétele után az ügyfél a kiszállítástól számított 10 (tíz) napon belül visszaküldheti a terméket. Ebben az esetben az összes szállítási költséget, valamint a termékár-különbségeket az ügyfél viseli.
A termékeknek minden esetben ugyanolyan állapotúaknak kell lenniük, mint amelyeket a vevőnek szállítottak: teljesen, sérülésmentesen és eredeti csomagolásban. Ha 10 (tíz) napon belül nem kerülnek visszaküldésre, üzletünk nem köteles visszafizetési kérelmet elfogadni.
A feltételek és a termék visszaszolgáltatásáról szóló megállapodás értelmében az ügyfélnek joga van egy másik terméket ugyanolyan áron vagy visszatérítéssel szállítani. Visszatérés a vevőhöz a termék nekünk történő kézbesítésétől számított 90 (kilencven) napon belül történik.
A visszatérítés, vagy ha a Társaság kizárólagos felelőssége a visszatérítés, a visszatérítéshez való joggal való visszaélésnek vagy rosszindulatú cselekedetnek minősül, és jogunk van elutasítani a visszatérítést, még akkor is, ha mindezen feltételek teljesülnek.
Ezek a feltételek nem befolyásolják a fogyasztó törvényes jogait.

ÜGYFÉL KÖTELEZETTSÉGEK

Ön felelős a termék kiválasztásáért és az Ön céljainak való megfelelésért. Az ügyfél nem sértheti és megkísérelheti veszélyeztetni cégünk szolgáltatásainak integritását, biztonságát vagy elérhetőségét.
● Adjon meg érvényes keresztnevet, vezetéknevet, levelezési címet, telefonszámot és e-mail címet. Postázási cím.
● fizesse meg a megrendelt áruk árát.
● Szállításkor legyen elérhető, vagy legyen elérhető képviselője.
● Ne adjon le hamis megrendeléseket.
● Ne tegyen hamis termékismertetőket vagy téves információkat.

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

A vállalat fenntartja a jogot, hogy megváltoztassa vagy frissítse ezeket a feltételeket, de ez a jog nem befolyásolja a megrendelés leadása után az ügyfél által elfogadott meglévő feltételeket. A változás vagy a frissítés akkor lép hatályba, amikor a szöveges változást értesítették. Rendszeresen ellenőrizze az Általános Szerződési Feltételek változásait, amelyek a webhely ezen szakaszában szerepelnek.

ALKALMAZANDÓ JOG ÉS JOGHATÓSÁG

Ezt a megállapodást az európai és a szlovák jog szabályozza, különös tekintettel az elektronikus kereskedelemre, a távértékesítésre és a fogyasztóvédelemre vonatkozó törvényekre, és a társaság letelepedési helyének kizárólagos joghatósága alá tartozik.

TERMÉKEK

Az áruház honlapján elhelyezett termékek kiváló minőségűek és megfelelnek az összes előírt paraméternek. Minőségüket és felhasználásukat is teljes mértékben elemzik. Az ügyfél csak az online áruházunkban biztosított és létrehozott felhasználáson kívüli felelősséggel tartozik.

A SZEMÉLYES ADATVÉDELEM ELVEI

Webhelyünk ügyfeleinek személyes adatai szigorúan bizalmasak maradnak, és kizárólag a fenti cselekvések és információk céljaira szolgálnak. Személyes adatainak elküldésével tudomásul veszi, hogy 18 évesnél idősebb, és vállalja, hogy cégünk felhasználja ezeket az információkat. Személyes adatait harmadik félnek nem adjuk át, hacsak a bűnüldöző hatóságok nem kérik jogszerűen.